Kuca na vrata budućnosti.

bizhub C250i

MULTIFUNKCIJSKI UREđAJ
KOJI ĆE VAM UNAPREDITI PRODUKTIVNOST!

Želite štampu vrhunskog kvaliteta i rezolucije uz neverovatnu brzinu od preko 25 stranica u minuti – računajte na bizhub C250i!

Moderan, novi bizhub C250i u današnjem poslovnom okruženju oseća se kao kod kuće!

Novi bizhub C250i nudi vodeće i intuitivno iskustvo na tržištu, u stilu pametnog telefona. Zahvaljujući velikom panelu za upravljanje, osetljivim na dodir, korisničkom interfejsu i ekranom koji korisnici mogu da prilagode aplikacijama sa Konica Minolta Marketplace-a, bizhub C250i odiše inteligentnom jednostavnošću i bez poteškoća odgovoriće svakom zadatku!

Inspirisan načinom na koji ljudi komuniciraju sa tehnologijom, obezbeđuje potpuno novo redizajnirano korisničko iskustvo!

Konica Minolta bizhub C250i, svojim jednostavnim rukovanjem i visokim performansama omogućava da sve radne zadatke izvršite efikasno gde god da se nalazite.

25 stranica
u minuti

kako ovaj uređaj može
poboljšati vaš biznis ako ste:

Grafičar Office
korisnik

Ovaj A3 multifunkcijski štampač je sjajan izbor za vrhunski kvalitet otiska koji zahtevaju grafičari.

Konica Minolta bizhub C250i je laserski MF uređaj u full coloru optimizovan za štampu visokog kvaliteta i efikasan output sa brzinom od 25 stranica u minuti.

1. Karakteristike papira

Podržane dimenzije su od A6 do SRA3, maksimalna moguća širina papira je 320 x 457 mm, postoji i mogućnost baner štampe širine 297mm i dužine do 1200mm. Podržana težina papira je od 52-300 g/m2. Moguće je štampati i koverte, minimalnimh dimenzija 90 x 140 mm. bizhub C250i može da radi i sa blago reljefastim papirima, kao i onim koji su deklarisani sa lasersku štampu.

2. Rezolucija štampe

Novi Konica Minolta bizhub C250i dolazi za sjajnom rezolucijom od 1,800 x 600 dpi ili 1200 x 1200 dpi, u zavisnosti od režima, a sa CMYK Simitri-HD tonerima visoki kvalitet otiska je zagarantovan. Preporučeni broj mesečno odštampanih strana je 16.000, dok toneri traju 28.000 (crni) i 28.000 (CMY) strana. Da li ste već odlučili da ova sjajna mašina zameni vaš dosadašnji štampač? Pritom, ovaj uređaj i tehnologija koju poseduje značajno smanjuju troškove štampe i ekološki otisak, koji se često vezuje za štamparske poslove!

3. Kapacitet fioka za papire

Kako bi osigurao maksimalnu produktivnost, ovaj uređaj opremljen je kapacitetom fioka za papire od neverovatnih 1.150 listova u standardu, a sa dodatnom konfiguracijom uređaja taj broj se može popeti čak do 6.650! Takođe, njegova brzina štampe je ista i za color i za BW dokumenta!

Problemi sa štampačem u kancelariji značajno utiču na usporavanje radnog procesa i dovode do pada produktivnosti, pogotovo kada je reč o operativnim poslovima sa kojima se susrećemo svakodnevno.

Neki od problema koje bizhub C250i rešava su:

1. Povezivanje sa mobilnim uređajem i štampa na daljinu

Konica Minolta štampači revolucionarne i serije rade pametnije! Ovi štampači dolaze sa 10.1” multi-touch panelom, nalik tabletu, kako bi olakšali korišćenje u kancelariji. Ujedno, smanjuju uticaj na životnu sredinu, zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji i smanjenoj potrošnji električne energije – štedeći novac i električnu energiju!

Uz to, dolaze sa ugrađenim MarketPlace-om preko kojeg možete skinuti razne aplikacije i konektore poput Dropbox-a, Google Drive-a, OnePoint-a, SharePoint-a i slično, i tako omogućavaju lakši i brži pristup štampi, gde god da se nalazite!

2. Štampanje traje predugo

Sa C250i ovo brzina štampe više nije problem o kom trebate da brinete! Brzo zagrevanje, visoka rezolucija i kvalitet, bez obzira da li je reč o štampanju ili kopiranju, sa neverovatnih 25 stranica u minuti. Takođe, ovaj multifunkcijski uređaj dolazi sa različitim add-on funkcijama, kao na primer single-pass skener opcija koja izbacuje i do 160 originala u minuti!

3. Bezbednost dokumenata

Koliko puta ste se zabrinuli za bezbednost svojih dokumenata? Cyber kriminal je u značajnom porastu u celom svetu, a mali broj nas se seti da razmišlja o štampaču kao potencijalnom riziku. Iz Konica Minolte su se pobrinuli i za ovu stavku! bizhub C250i dolazi sa najvišim data security funkcijama kako bi rizik po bezbednost poslovne dokumentacije bio sveden na minimum! Neke od funkcija uključuju zaključavanje mašine za neovlašćenu upotrebu i BitDefender kao opciju.

Budite sigurni da je Konica Minolta bizhub C250i uređaj koji će konačno ispuniti sve vaše, pa čak i one najzahtevnije, poslovne zahteve!

Zato, ne propustite priliku, ostavite svoje podatke i zakažite BESPLATNU prezentaciju najnovijeg i najmodernijeg uređaja, kao i konsultacije sa našim timom stručnjaka koji će Vam rado odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Hvala. Prijava je prosleđena.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.