Tokom ovih novih vremena, sutrašnjica je za sve nas nepredvidiva. Svet se menja tempom kakav nikada ranije nismo iskusili. S obzirom da je skoro 80% poslovne aktivnosti poremećeno pandemijom koronavirusa, sposobnost brzog prilagođavanja novom sutra, šta god bi to moglo biti, presudna je za preživljavanje.

OKI pomaže preduzećima i organizacijama da se promene uz svet koji se oko nas razvija u pripremi za nepoznatu budućnost. Od održavanja bezbednosti škola, vladinih kancelarija, transportnih stanica i preduzeća, do osiguranja da hrana brzo dođe do ugroženih ljudi, a pomaže i preduzećima da se diverzifikuju kako bi zadovoljili promenljive zahteve kupaca.

Kako bi vaša organizacija održala poslovanje tokom ovih zahtevnih vremena, OKI vam nudi besplatan „Prilagodite se danas“ paket u vrednosti od oko 470 evra uz kupovinu jednog od OKI uređaja iz akcije i set originalnih oki CMYK tonera. Za vas koji ste već vlasnici jednog od OKI štampača, možete preuzeti svoj „Prilagodite se danas“ paket posle kupovine seta originalnih OKI CMYK tonera.

Besplatan „Prilagodite se danas“ poslovni paket u vrednosti od preko 470 evra!

Kako OKI pomaže kompanijama da „ospore normu“

Kroz celu pandemiju OKI pomaže kompanijama da se brzo prilagode promenama u potrebama klijenata, tržišnim trendovima i vladinim merama. OKI je pomogao preko 700 organizacija da ponovo otvore svoja vrata brzo i bezbedno kroz oznake za održavanje distance. OKI je takođe pomogao kompanijama da ospore normu pružajući štampana rešenja koja im omogućavaju da budu nezavisniji, kao i da se ne oslanjaju toliko na spoljne dobavljače.

Rešenja koja osnažuju

U OKI „Prilagodite se danas“ poslovni paket uključena su moćna rešenja koja pomažu kompanijama da posluju efikasnije uz smanjenje troškova, bez potrebe za oslanjanjem na kompleksne uređaje ili skupe spoljne dobavljače koji često oduzimaju dosta vremena.

TheDesignHub – Sve vaše kreativne i štamparske potrebe na dohvat ruke

TheDesignHubpoweredbyShoppa je OKI-jevo rešenje na jednom emstu za sve vaše dizajnerske i štamparske potrebe. Osnažite svoje poslovanje kako biste napravili i odštampali personalizovanu vizuelnu komunikaciju i marketing materijal u visokom profesionalnom kvalitetu, i to sa samo par jednostavnih klikova.

 • Pristupite bazi šablona i dizajna ili kreirajte svoj, sa lakom „drag and drop“ funkcionalnosti
 • Generator QR koda pospešuje angažovanje korisnika kroz komunikaciju bez dodira
 • Brzo se prilagodite novim pravilima, promenama u zahtevima klijenata i tržišnim trendovima
 • Bez potrebe za oslanjanjem na eksterne dizajnere i štampače
 • Uštedite novac sa rešenjem unutar vaše firme
 • Povećajte lojalnost i potrošnju vaših klijenata kroz personalizovano iskustvo
 • Uvedite dodatni prihod kroz responzivni marketing
 • Napravite profesionalnu štampu kroz širok izbor medija
 • Štampa okrenuta korisnicima –upravljajte svim svojim štampačima i podešavanjima medija sa unapred uspostavljenim specijalnim medija fajlovima
 • Ispratite status potrošnih delova i poručite preko interneta kada je to potrebno

ABBYY FineScanner pretvara vaš mobilni telefon u moćni skener

ABBYY FineScanner je prvi AI pametni mobilni skener za skeniranje papirnih dokumenata, a koji može da štampa i čuva perfektne digitalne kopije dodajući skener sposobnosti vašem OKI štampaču, dok u isto vreme uklanja potrebu za stacionarnim skener uređajem ili MFP-om.

 • Ekstraktujte OCR skenove u 193 jezika (uključujući i japanski alfabet) sa 12 izlaznih formata (docx, xls, pds, txt i ostali)
 • Kreirajte, uredite i poboljšajte odvojene ili dokumente sa više strana (do 100 strana po fajlu)
 • Sačuvajte skenove u aplikaciji sa različitim oznakama i ključnim rečima za pretragu
 • Podelite i eksportujte rezultate bilo gde – mejl, aplikacije za dopisivanje ili sačuvajte na „cloud-u“ (GoogleDrive, Box, Evernote, Dropbox, Yandex.Disk i ostali)
 • Automatski pronađite slike unutar galerije vašeg telefona

OKI-jev izložbeni prostor u proširenoj stvarnosti (AugmentedReality – AR)

OKI-jeva aplikacija za proširenu stvarnost (AR) je dizajnirana tako da pokaže raznolike vizuelne komunikacije koje možete odštampati za vašu firmu ili radnju. Jednostavno možete skinuti aplikaciju sa App Store-a ili GooglePlay prodavnice tako što ukucate „OKI AR Showroom“.

 • Vizualizujte svoje oznake i vizualne komunikacije u svom radnom okruženju
 • Doživite kako OKI-jeva kompaktna lepeza HD kolor štampača i MFP-ova staju i tamo gde je prostor veoma ograničen
 • Otkrijte širinu oznaka koje upadaju za oko, a koje se mogu napraviti sa OKI-jevim nagrađivanim štampačima
 • Besplatan za preuzimanje, jednostavno pretražite „OKI AR Showroom“ u Apple Store ili GooglePlay prodavnici

Saznajte kako možete da dobijete vaš besplatan poslovni paket od OKI-ja u vrednosti od preko 470 evra!

Hvala. Prijava je prosleđena.
Greska
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.