Cloud Print and Scan

Novo doba poslovanja je tu, a sa promenama dolazi i mnoštvo poslovnih prilika. TA Cloud Print and Scan je gotovo rešenje koje pomaže u povećanju produktivnosti i jačanju bezbednosti. Ovaj tip rešenja je namenjen malim i srednjim preduzećima koja traže brzu i laku instalaciju i konfiguraciju rešenja za upravljanje štampom, bez dodatnih troškova povezanih sa serverom.

Cloud Print and Scan

TA Cloud Print and Scan omogućava štampanje i skeniranje nezavisno od lokacije. Prednost rešenja je visok bezbednosni standard: poslovima se upravlja centralno u oblaku i obrađuju se u šifrovanom obliku. Štampanje se vrši samo kada se zaposleni autentifikuje direktno na multi funkcionalnom štampaču (MFP) karticom, korisničkim imenom i lozinkom ili PIN-om, čime se sprečava da vaša odštampana dokumenta dospeju u pogrešne ruke.

TA Cloud Print and Scan rešenje, osim što smanjuje troškove posedovanja lokalnog servera, takođe pruža veću bezbednost i upravljanje troškovima štampe. Zahvaljujući integrisanoj funkciji Print&Follow, dokumenta poslata na multi funkcionalan štampač ostaće u sistemu i mogu se bezbedno odštampati sa bilo kog uređaja bilo kada.

Cloud Print and Scan
Cloud Print and Scan

Mogućnost kreiranja kvota i polisa, kao i dodela različitim grupama korisnika, smanjuje operativne troškove štampe i povećava produktivnost vašeg poslovanja. Funkcije štampanja i skeniranja sa TA Cloud and Print terminalom su jednostavne i intuitivne za korišćenje, zahvaljujući optimalnoj integraciji Triumph Adler uređajima sa HyPAS-om.

Najznačajnije karakteristike

Softver za više korisnika – Smanjite svoje operativne troškove koristeći softver za više korisnika koji se hostuje u oblaku sa Amazon Web Services (AWS).

Više opcija skeniranja – Skenirajte dokumenta na email korisnika ili na Print and Scan server u oblaku.

Bezbednost – Puštanje poslova na štampu tek nakon autentifikacije korisnika putem kartice ili korisničkim imenom i lozinkom.

Mogućnost integracije sa Cloud storage treće strane – Štampajte sa ili skenirajte na povezano Cloud storage treće strane: Box.com, Google Drive i OneDrive.

Kvote za štampanje – Dodelite grupi korisnika kvote za štampanje kako bi ste smanjili ukupne troškove štampanja.

Polise za štampanje – dodelite željene polise za štampanje grupi korisnika kako biste poboljšali njihov način štampe i optimizovali troškove štampanja.

Funkcija kopiranja – Korisnici mogu da koriste sve funkcionalnosti kopiranja uređaja, što će se i dalje računati u njihovu kvotu za štampanje (korisnik ostaje unutar svog ograničenja za štampanje).

Local spooling – Željeni posao može biti pušten sa bilo kog Triumph Adler kompatibilnog HyPAS uređaja u okviru korisničke mreže

/

Operativni sistem klijenta

Windows 8 ili noviji / MacOs 10.13 ili noviji

Podržani pretraživači

Google Chrome, Microsoft Edge, Safari

Kompatibilni uređaji

Triumph Adler multifunkcijski uređaji kompatibilni sa HyPAS

Cloud Print and Scan paketi – pošalji upit

Hvala. Poruka je poslata.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.