Uslovi kupovine

Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.

Naručivanje se može izvršiti:

  • 1. narudžbenicom
  • 2. e-mail-om
  • 3. telefonom
Naručivanje narudžbenicom i e-mail-om

Kada popunite narudžbenicu sa potrebnim podacima i završite postupak naručivanja dobijate automatski e-mail koji sadrži broj narudžbine, vreme naručivanja, vaše podatke kao i podatke o proizvodu koji ste poručili. Zatim sledi potvrda narudžbenice. Svaka narudžbenica nije validna dok se ne potvrdi od strane prodavca. U slučaju bilo kakve promene prodavac ja dužan da obavesti kupca prilikom potvrde narudžbenice. Odgovor i potvrda narudžbenice vrši se isključivo od strane prodavca u radno vreme, telefonom. Tek kada je narudžbenica potvrđena od strane prodavca nastaje obaveza prodavca da robu isporuči na odgovarajuću adresu po odgovarajućoj ceni, u dogovoreno vreme.

Naručivanje telefonom

Kod narudžbine telefonom kupac dobrovoljno dostavlja svoje podatke prodavcu kao i izbor uređaja. Kupac je u obavezi da ostavi svoju mejl adresu kako bi mogao da proveri da li su svi podaci tačni kao i da je izbor Uređaja  tačan

Napomena

Original doo neće razmatrati nekompletnu narudžbenicu. Original doo ne odgovara kod neovlašćenog korišćenja sajta ili hakerski napada. Robu ne mogu naručiti maloletna i fizička lica. Original doo zadržava pravo da odbije narudžbenicu bez objašnjenja.

Važi samo za pravna lica

Pravna lica dostavljaju pisani zahtev prodavcu sa svim podacima. Prodavac dostavlja kupcu predračun za avansno plaćanje. Roba se isporučuje na adresu kupca nakon evidentirane uplate, u zavisnosti od dostupnosti robe na lageru.

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime Internet prodavnice originalgrupa.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice originalgrupa.com (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo originalgrupa.com ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti originalgrupa.com. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na originalgrupa.com smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci

Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na originalgrupa.com. Originalgrupa.com ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez prethodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na originalgrupa.com. Protiv takvih aktivnosti Original doo može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opisi proizvoda

Original doo nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, originalgrupa.com ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac. Reklamacija neće biti uvažena u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

Cene proizvoda

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su iskazane u evrima bez obračunatog PDV-a. Plaćanje se vrši u RSD po prodajnom kursu NBS na dan uplate. Original doo se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

Originalgrupa.com zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci originalgrupa.com nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem. 

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja originalgrupe.com.