PrintPlus Optimizer - Softver za monitoring uređaja

Mi verujemo da korisnik ne treba da se brine o mašini pa tako, vreme i resurse koje ste bespotrebno trošili na nju, možete iskoristiti na efikasniji način.

Za kompletan komfor prilikom korišćenja štampača, bez briga o poručivanju tonera i servisiranju štampača, za naše klijente koji imaju PrintPlus paket smo obezbedili softver PrintPlus Optimizer koji nam omogućava praćenje stanja štampača.

Od trenutka instalacije softvera više ne morate da razmišljate da li je potrebno naručivati toner, kako održavati ili podesiti uređaj.

Šta je PrintPlus Optimizer aplikacija?

PrintPlus Optimizer Data Collector Agent (DCA) je softverska aplikacija koja je instalirana na umreženoj mreži računar sa operativnim sistemom Windows 2000 / XP ili novijim za prikupljanje podataka o štampaču i fotokopirnici. Ne zahteva namenski računar.

Prednosti korišćenja PrintPlus Optimizer DCA softvera

Prikupljanje i analiza podataka: Optimizacija produktivnosti uređaja

Automatizacija procesa zaliha tonera i servisnih upozorenja

Usluga daljinskog održavanja: racionalizacija vremena putovanja i intervencija

Windows usluga

PrintPlus Optimizer DCA radi kao Windows usluga, što mu omogućava da radi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

PrintPlus Optimizer DCA prikuplja podatke o uređaju koristeći SNMP (Simple Network Management Protocol), ICMP (Internet Control Message Protocol) i opciono PJL (Jezik zadatka štampača).

Samo jednosmerna komunikacija

PrintPlus Optimizer DCA koristi samo jednosmernu komunikaciju. To znači da se prikupljeni podaci prenose sa korisničkog računara na web server, ali web server ne može prenositi informacije na računar korisnika.

Nema prikupljenih korisničkih podataka

DCA ne prikuplja lične ili korisničke podatke. Samo informacije koje su pohranjene u memoriji uređaja se prikupljaju, kao što su broj stranica, opis uređaja, status uređaja i tako dalje.

PrintPlus Optimizer paketi – pošalji upit

Hvala. Poruka je poslata.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.