Print & Follow

Koliko puta vam je bilo potrebno da hitno odštampate neki dokument ali je štampač bio zauzet? U takvim slučajevima, možete ponovo da pošaljete dokument na drugi uređaj, gde će dokument biti odštampan dva puta i ostavljen bez nadzora u izlaznom ležištu štampača, ili da sačekate da štampač bude slobodan da odradi vaš zadatak.

Print & Follow

Sa novom HyPAS aplikacijom Print&Follow, takve situacije je lako izbeći. Print&Follow čuva sve poslove poslate na štampu na centralnom MFP uređaju (serveru) kome svi uređaji mogu da pristupe. Možete se prijaviti na bilo kom slobodnom uređaju u vašoj kancelariji kako bi odštampali svoja dokumenta, čime izbegavate redove za štampanje i povećavate bezbednost vaših štampanih dokumenata.

Print & Follow
Poslovni izazovi Prednosti koje pruža Print&Follow
Kako bismo obezbedili bezbedno štampanje dokumenta koristimo skupe desktop štampače – Postoji li ekonomičnije rešenje? Bezbednost: Deljeni MFP sa aplikacijom Print&Folow obezbeđuje isto nivo zaštite prilikom štampe poverljivih dokumenata kao i lični stoni štampač, a istovremeno je isplativiji.
U slučajevima kada je štampač zauzet, korisnici često ponovo šalju dokument na štampu na drugom uređaju, što znači da će dokument biti odštampan dva puta – Može li se ovo rasipanje sprečiti? Fleksibilnost: Pošto svi MFP uređaji u istoj mreži mogu sa pristupe MFP serveru, korisnici mogu da štampaju na bilo kom slobodnom uređaju.
Nemamo IT odeljenje za upravljanje složenim rešenjima za štampanje dokumenta – Da li postoji rešenje za mala preduzeća? Bez servera: Za rad aplikacije nije potreban dodatni server i može se održavati bez dodatne IT podrške.

Glavne karakteristike i prednosti Print&Follow

Print & Follow

Print&Follow se može instalirati na većinu Triumph Adler MFP uređaja i nije potreban dodatni server za rad sistema. Sve što je potrebno da uradite je da instalirate na svim računarima KX driver i Hypas aplikaciju na MFP uređaju. Ovaj uređaj tada postaje menadžer poslova za štampanje; njegova memorija je mesto gde se čuvaju različiti poslovi za štampanje. Jednom kada je aplikacija instalirana, korisnici se mogu prijaviti na bilo kom uređaju pomoću lozinke, PIN-a ili kartice. Na uređaju će biti prikazana lista njihovih ličnih zadataka za štampanje, gde mogu da odaberu dokument koji žele da štampaju ili da obrišu dokument sa liste poslova bez njihovog štampanja.

Print&Follow se lako podešava, a servis će u velikoj meri povećati bezbednost vaših dokumenata i efikasnost vaše flote štampača, dok će u isto vreme značajno smanjiti troškove papira.

Bez dodatnog servera – za čuvanje svih štampanih dokumenata se koristi glavni MFP.

Lako prijavljivanje – prijavljivanje uz pomoć PIN-a, lozinke ili opciono uz pomoć čitača kartica.

Bezbednost – šifrovanje podataka i autentifikacija omogućuju veću bezbednost vaših dokumenata jer im mogu pristupiti samo ovlašćenje osobe.

Brzo i jednostavno – intuitivna instalacija garantuje da svako može upravljati aplikacijom bez poteškoća.

Lista poslova – Poslovi ostaju na listi dok ne budu odštampani ili obrisani.

Mala preduzeća – ova aplikacija se preporučuje za flote do 5 uređaja.

/

Operativni sistem klijenta

Nije potrebna instalacija softvera

Kompatibilni uređaji

Triumph Adler multifunkcijski uređaji kompatibilni sa HyPAS

Print and Follow paketi – pošalji upit

Hvala. Poruka je poslata.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.