Iskoristite ono što vam trenutna situacija pruža – štampajte na maskama!

Kako bismo izbegli ponavljanje istih priča u krug o Covid-19 pandemiji, reći ćemo samo ovo: Iskoristite ono što vam situacija pruža! U ovom slučaju, to su zaštitne maske za lice.

Možda zvuči očigledno, ali da li ste primetili kako zaštitne maske stoje tačno u visini vašeg pogleda? U uvodu u ovaj tekst pominjali smo kako možete iskoristiti ovu priliku da napravite maske najrazličitijih dezena, ali ovo je takođe idealna prilika (i mesto) za iskoristiti kao dodatno mesto za reklamiranje. Svako mesto za oglašavanje koje je u visini vašeg pogleda smatra se za apsolutno najpoželjnije – jednostavno, šansa da taj oglas ne vidite je skoro nepostojeća. Pogledajte samo supermarkete: najprodavaniji proizvodi su uvek u visini vaših očiju. Ovo su razlozi zašto bi većina kompanija vrlo rado pristala na ideju da imaju svoje brendirane zaštitne maske – kako za svoje zaposlene, tako i za poklon.

Kako štampati na zaštitnim maskama? Naš predlog je već proverena kombinacija OKI Pro8432WT A3 štampača za belim tonerom i FOREVER transfer medija, uz naravno odgovarajuću presu. OKI Pro8432WT daće vam vrlo korisnu mogućnost štampanja bele boje na crnoj pozadini, dok će raznolikost FOREVER medija pokriti maltene svaki dizajnerski zahtev koji vam klijent uputi. Ukoliko želite da saznate više o ovom ultra efikasnom duetu, ili želite da čujete o drugim raznim primenama transfer medija, slobodno nas pozovite i naš tim će vam odgovoriti na sva pitanja!

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.