Kako je OKI transformisao štampu Borusije Dortmund

Borusija Dortmund je jedan od uspešnijih fudbalskih klubova nemačke, pa tako ima veliki broj fanova, ali i pozamašan broj VIP podržavaoca – njih 4.500. Svim VIP gostima 60 minuta pred utakmicu dele se pamfleti na kojima su ispisane bitne i interesantne informacije i statistike o predstojećem meču. Ovo je zanimljiva stvar koju su VIP fanovi cenili, ali je klubu oduzimala dosta vremena. Veliki broj različitih dokumenata, štampači koji nisu međusobno povezani, spora štampa… Kada su uvideli problem, obratili su se kompaniji OKI za pomoć.

Posle detaljne analize OKI je uradio sledeće: uveo flotu međusobno povezanih uređaja sa otvorenom platformom i razmestio ih na više lokacija na stadijumu. Takođe su povećali i brzinu štampe – prethodno print rešenje kluba imalo je brzinu štampe od samo 25 strana u minuti, dok je maksimalna brzina novog OKI rešenja 52 strane u minuti! Rezultat celog rešenja? Smanjeno vreme proizvodnje i dostave pamfleta sa 45 minuta na samo 20, povećan kvalitet i smanjeni ukupni troškovi štampe.

Naravno, za ovakve rezultate ne morate biti Borusija Dortmund jer OKI pruža rešenja za kompanije svih veličina. OKI uređaje možete pogledati na sledećem linku, a možete doći do nas na adresi Antifašističke borbe 21ž u Beogradu. Možete nas jednostavno i pozvati na 011/314-84-34 i naš stručni tim će odgovoriti na sva vaša pitanja!

Pogledajte OKI uređaje ovde: https://www.originalgrupa.com/oki-printeri

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.