Kako povećati produktivnost i smanjiti troškove štampe u vašem okruženju?

Iako možda niste obraćali pažnju do sada, štampa na nivou firme zapravo može da bude veliki trošak. Nisu u pitanju samo papiri, toneri i servisi, u troškove je potrebno ubrojiti i vreme koje su vaši zaposleni proveli zamajavajući se oko uređaja umesto da budu fokusirani na svoj posao. Iz ovoga sledi logično pitanje: kako smanjiti te troškove?

Zavisno od toga koji je konkretan problem kompanije, postoje različite stvari koje se mogu uraditi.

Ukoliko u jednoj kancelariji imate više malih štampača, možda se troškovi tonera i servisiranja svakog pojedinačnog uređaja mogu rešiti uvođenjem jednog većeg uređaja koji će da zameni sve manje. Ovo je jedna od najčešćih situacija sa kojima se susrećemo.

Pored ove, postoji još jedna stvar koja zaista pravi razliku, a to je da jednostavno ostavite nekom drugom da se brine o vašim štampačima i štampi generalno.

Današnji moderni softveri sami prate stanje uređaja i obaveštavaju odgovorno lice kada je potrebno zameniti toner, da li je došlo do nekog kvara i kada i ako je potreban određeni servis mašine. Ovo je najbolji način da se rešite svih suvišnih troškova oko vaše štampe, i vidljivih a i onih nevidljivih.

Kako bismo vam pomogli u ostvarenju ovog cilja stvorili smo iPlus uslugu kojom, pored svih navedenih prednosti, dobijate i potpunu obuku za rad sa uređajem, zamenski uređaj u slučaju kvara i još mnogo toga.

Ako želite da dobijete besplatne konsultacije o tome kako i koliko možete smanjiti svoje troškove štampe, možete nas pozvati na 011/314-84-34 ili na poslati mejl na prodaja@originalgrupa.com.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.