Novi OKI C650 dobija još jednu nagradu!

OKI štampač u boji C650 A4 dobio je nagradu Editor's Choice od kompanije Print IT Reseller. OKI C650 je najmanji A4 štampač u boji visokih performansi i prepoznat je po tome što pruža performanse, rukovanje medijima i isplativost vodećeg uređaja radne grupe u formatu super kompaktnog, ali robusnog A4 štampača.

„Tokom godina, OKI je uživao izuzetan uspeh sa svojom serijomA4 štampača u boji, i to ne samo zbog njihove male veličine, živih boja i velikih brzina štampanja. Zahvaljujući ravnom prolazu papira, štampači takođe mogu da rade sa impresivnom raznolikošću medija, od transparentnih do biljnih etiketa, pružajući preduzećima mogućnost da štampaju širok spektar marketinškog materijala i reklama unutar kompanije i po zahtevu. Za male tiraže ovo je često jeftinije i brže nego korišćenje usluga komercijalnih štamparija.“ – Mišel Rajder, Urednik

OKI pionirska digitalna LED tehnologija čini C650 iznenađujuće moćnim uređajem male veličine, isporučujući visoko efikasnu štampu svakodnevnih dokumenata, marketinških kolaterala, pa čak i natpisa. Štampač može da obrađuje lagane medije od 60 g/m2 do 256 g/m2, dimenzija od B8 do 1,32 m, a može da štampa brzinom od 35 stranica u minuti.

Inovativna tehnologija uštede prostora znači da se sve radnje izvode sa prednje strane uređaja, značajno smanjujući prostor potreban za rad C650 za razliku od uređaja slične veličine. Sa samo 2 cm potrebnih bočnih strana, štampač se uklapa u najuže prostore bez ugrožavanja performansi ili pouzdanosti, što ga čini idealnim za upotrebu u raznim sektorima koji se oslanjaju na upotrebu štampanih materijala, uključujući maloprodaju, hotele, restorane, zdravstvo , obrazovanje i građevinarstvo.

Široka upotreba komponenata velike vrednosti, gde većina uređaja koristi plastiku,čini ovaj uređaj najrobusnijim u svojoj klasi, garantujući dug, pouzdan i bez muke životni vek. Veliki ciklus rada omogućavaju odvojeni toneri i dugovečni bubnjevi, dok maksimalna upotreba potrošnog materijala čini C650 idealnim za organizacije kojima je potreban veliki obim štampe i velika boja.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.