Zamenite stari uređaj novim

I štampači, kao i sve drugo, ima svoj rok trajanja. Istina je da je on dosta duži u odnosu na neke druge proizvode, ali ipak postoji. Ukoliko se ovom trenutku približavate, pa čak iako ste na pola puta, ova akcija bi vas mogla zainteresovati.

Zašto biste menjali uređaj ako mi još uvek odgovara?

Pa… Možda odgovara sada, ali da li će odgovarati sutra? Ne mislimo bukvalno o ovim vremenskim okvirima, ali naravno vreme uzima svoj danak. Sve češći servisi, zamene uzimaju danak i na vaš novčanik. Ako niste došli do ovog stadijuma, možda ćete doći uskoro.

Napravili smo akciju gde nam vi date svoj stari štampač, a mi vam sa značajnim popustom damo potpuno novi štampač.Nov uređaj možete samo kupiti, a možete ga uzeti i uz naš iPlus koji vam daje razne druge pogodnosti kao što je besplatan servis, besplatni toneri, obuka i još mnogo toga. Tako, uz mesečnu naknadu, uređaj dobijate još jeftinije! Ukoliko pak ne želite da potpisujete ugovor, uređaj možete uzeti bez ikakvih obaveza i plaćati samo onoliko koliko odštampate. U bilo kojoj situaciji je ovo pobednička akcija za vas!

Uređaje kojim možemo zameniti vaše stare su Konica Minoltabizhub C250i i Konica Minoltabizhub C227. Tačan popust koji možete dobiti na nov uređaj zavisi od toga za koju opciju kupovine se odlučite, ali minimalno dobijate čak 20%!

Požurite i kontaktirajte nas na 011/314-84-34 ili popunite kontakt formu ispod i neko će vam se ubrzo javiti. Akcija je ograničenog trajanja!

Hvala. Prijava je prosleđena.
Greska
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.