Zašto je kompaktan i fleksibilan štampač potreban svakom maloprodajnom objektu?

Maloprodajni objekti moraju uzeti u obzir veliki broj faktora ukoliko žele da popune svoj prostor na najbolji mogući način. Neki od njih su protok ljudi kroz objekat, pozicije proizvoda, lokacija kasi, magacin, kancelarije i kabine za presvlačenje.

Nove tehnologije za maloprodajne objekte takođe zahtevaju izvesni prostor, kao na primer pametni kiosk za „self-checkout“, a neki maloprodajni lanci eksperimentišu sa još interesantnijim stvarima.

Ali naravno, pogoditi dobro iskustvo za mušterije je najbitnije. Kupovina preko interneta je popularnije nego ikada (zahvaljujući pandemiji), pa će vraćanje mušterija nazad u radnje biti ključ daljeg poslovanja. Iako zvuči zastrašujuće, maloprodajni objekti se mogu prilagoditi ovoj i drugim neočekivanim situacijama bez da ulažu u različite skupe i glomazne tehnologijie koje zauzimaju puno prostora.

Veoma primetna vizuelna komunikacija je ključna za svaki maloprodajni objekat, a uzeći u obzir da je ovaj sektor poljuljan pandemijom ovakav vid komunikacije je bitniji nego ikada. U ovoj situaciji, kamen spoticanja je veliko vreme čekanja i visoka cena štampe kod eksternih uslužnih kompanija.

Kada bi maloprodaja mogla da dovuče svu tu štampu unutar svojih objekata, na način da se njom lako može upravljati i servisirati od strane zaposlenih, mogli bi brže da reaguju na promene u potrebi kupaca.

Najveća barijera kod prebacivanja štampe unutra je prostor. Pronaći mesto za štampač koji može da proizvede reklamni materijal profesionalnog kvaliteta može biti zahtevan, s obzirom da su oni uglavnom previše glomazni za takve prostore. Ipak, inovativna kompaktna rešenja omogućuju maloprodaji da štampa u radnji.

Nova generacija kompaktnih uređaja visokih performansi pruža maloprodaji brzinu i agilnost koja im je potrebna za pravovremeni odgovor na sve izazove i promenljive zahteve mušterija, vršeći svu štampu unutar lokala. Štampač kao što je kompaktni OKI C650 dovoljno je mali da može da se postavi na policu, u magacin ili kancelariju, omogućujući maloprodaji da unesu profesionalnu štampu u svoje objekte.

Uz OKI LED tehnologiju, C650 pruža brzu štampu u veoma rezonantnim bojama što je savršeno za promotivni materijal čija je namena da se skrene ili uhvati nečija pažnja. Iako je sam uređaj malih dimenzija, moguće je štampati na velikoj lepezi medija različitih veličina, tipova, formata i završnih obrada, od 60 g/m2 do 256 g/m2, i od B8 do banera dužine 1.32m.

Sa ovom novom generacijom uređaja, po potrebi, u maloprodajnom objektu može da se štampa sve od „point-of-sale“ materijala, samostojećih i visećih banera, papirića sa cenama, promocija u objektu, nalepnica za pod i izloge, kao i oznake za održavanje distance u radnji. Imati ovako kompaktan i svestran štampač u radnji takođe znači da je moguće štampati personalizovane stikere, nalepnice i pakovanja.

Održavanje štampača u objektu je još jedna bolna tačka koju je C650 zaobišao, tako što se ceo servis i zamena delova odvija na prednjoj strani uređaja, čineći ovaj proces značajno lakšim i jednostavnijim. Međutim, održavanje ne bi trebalo da bude stavka o kojoj previše razmišljate jer je C650 većinski napravljen i sastavljen od metalnih delova, za razliku od konkurenata koji uglavnom koriste plastiku, čineći ga značajno izdržljivijim, robusnijim i pouzdanijim.

Maloprodaja ne bi trebala da isključi štampu unutar svojih objekata iz planova za aktivaciju kupaca. Kompaktan štampač kao što je OKI C650 može da pruži maloprodajnim objektima sve što im je potrebno od štampe, ne zauzimajući dragoceni prostor i ne zahtevajući profesionalno znanje rukovanja uređajem.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.