Menjamo staro za novo

30.03.2016
Menjamo staro za novo

Jedan od najistaknutijih slikara nadrealizma, Salvador Dali, strastveno je zagovarao teoriju da staro mora ustupiti mesto novom. Bez ovog principa, zauvek ćemo živeti na račun onih koji su živeli pre nas, a napredak će biti zaustavljen.

 

staro za novo

 

Sa druge strane, moramo priznati svoju ljubav prema starim zgradama, običajima, automobilima, pa čak i „vintidž“ odeći – oni predstavljaju tradiciju i istoriju bez kojih bi „novo“ i moderno izgubilo svoje značenje. Šarm antikvarnica i rustičnog nameštaja je posebna priča, koja nas vraća u vreme kog se prisećamo sa nostalgijom. Međutim, šmek srednjovekovnog italijanskog gradića je teško uporediti sa onim koji ima Yugo iz osamdesetih ili stari Pentium II.

Kada znamo da je vreme za čišćenje i stvaranje prostora za novo?

Kada se radi o tehnologiji, njeno zastarevanje donosi veliki problem planeti na kojoj živimo – tone neiskorišćenog otpada. Kako nam na polju tehnologije neminovno trebaju inovacije, morali smo da smislimo kako da postanemo čvrsta karika u ovom lancu života i smrti elektronskih uređaja – menjamo staro za novo! :)

 

staro za novo

 

Kada vaš štampač pređe svoj životni vek – ili više ne zadovoljava vaše potrebe – postoji način da ga uložite u nešto perspektivno. Konica Minolta štampači koje imamo u ponudi sada su tu i kao svojevrsna mašina za reciklažu – možete ih zameniti za svoje stare uređaje i ostvariti popust uz ugovor u rasponu od 330 do 1080 EUR. Ako želite da postanete deo ove akcije, pozovite nas i pitajte sve što vas zanima!

Ovo je tačka kada nadrealizam sa početka susreće čvrsto tlo. Uspeli smo da nađemo način da ustupimo mesto novom tako što ćemo upotrebiti staro na najbolji mogući način. Hvala vam na pažnji, očekujemo vas!

Ukoliko ste zainteresovani za našu ponudu, više detalja pronađite OVDE